Afgemeld

KBSV - Word scheidsrechter

Word scheidsrechter

Wie mag scheidsrechter worden?

Je houdt van voetbal, je bent sportief en je bent ten minste 15 jaar oud op het moment van het examen. Meer is er niet nodig om scheidsrechter te worden.

Welke voordelen heb je als scheidsrechter?

Je krijgt een gratis opleiding, die omvat zowel theorie als praktijk. Naast een vergoeding per wedstrijd die je fluit, ontvang je ook een verplaatsingsvergoeding afhankelijk van de afstand die je doet.

Je ontvangt een scheidsrechterskaart die je gratis toegang geeft tot alle voetbalwedstrijden van de KBVB (Jupiler Pro League, Beker van België, Rode Duivels, Champions League, …)

Hoe ziet de opleiding eruit?

De opleiding gaat door op zaterdag 30 september. Tijdens deze dag worden alle geheimen van het voetbalreglement blootgelegd en komt er een scheidsrechter uit eerste nationale zijn ervaringen delen.

De opleiding gaat door in Stedelijk Lyceum Topsport, Edegemsesteenweg 100 te 2610 Wilrijk. Nog meer informatie over de opleiding kan je terug vinden op de website van Voetbal Vlaanderen.

De K.B.S.V.

Na het examen word je niet alleen voor de leeuwen gegooid. De K.B.S.V. of languit de Koninklijke Boomse Scheidsrechtersvereniging is één van de zowat 65 scheidsrechtersverenigingen en groepeert de scheidsrechters van de Rupelstreek en Klein Brabant.

Het doel van de vereniging is het bijstaan van de leden-scheidsrechters bij hun scheidsrechter carrière. Daarnaast organiseren we ook allerlei leuke activiteiten van een kaartavond tot gaan karten. Uniek bij de K.B.S.V. is dat iedereen op de regelmatige bijeenkomsten de mogelijkheid heeft om zijn verhaal te vertellen.

Wij zullen je zo goed mogelijk trachten te begeleiden bij je eerste stappen als scheidsrechter en je wegwijs te maken in de arbitragewereld.


Heb je nog vragen of wil je je graag inschrijven voor de cursus, aarzel dan niet en neem contact op via rekrutering@kbsv.be.
Affiche


Wachtwoord vergeten?

Probleem bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord, contacteer de webmaster

Opgeslagen

Geannuleerd

Verzonden

Er ging iets mis

Er ging iets mis

Controleer woonplaats

Er ging iets mis

Controleer mogelijkheden

Er ging iets mis

Minstens 1 mogelijkheid

Maximum aantal personen overschreden

Er ging iets mis

Afbeelding uploaden mislukt