Afgemeld

KBSV - Home

Wekelijkse trainingen

Elke woensdagavond verzamelen we om 20.10u aan de kleedkamers van Schelle Sport voor onze wekelijkse training. Deze start om 20.30u en duurt ongeveer tot 21.45u. De training vindt in principe altijd plaats op het kunstgrasveld, tenzij er een officiële wedstrijd is die avond, dan trainen we op één van de jeugdterreinen. IEDEREEN WELKOM !!! Place to be: Kapelstraat Schelle.

Nieuwe SR-cursus

Op zaterdag 15/09/2018 wordt er in het Brieleke te Wommelgem een nieuwe beginnelingencursus georganiseerd. Indien er mensen zijn die iemand kennen die mogelijks interesse heeft, mogen deze gegevens altijd doorgegeven worden aan onze secretaris Wim Van Meir via secretariaat@kbsv.be. Wij zorgen er dan voor dat deze kandidaat alle nodige info ontvangt.

Scheidsrechtersdocumenten

De documenten (scheidsrechterskaarten voor seizoen 2018-2019 en wit boekje) zijn beschikbaar bij onze secretaris. Iedereen kan deze afhalen op de volgende ledenvergadering, op donderdag 20 september in 't Pertsgad tijdens de bestuursvergadering of na overleg met Wim Van Meir op een training van de K.B.S.V. Ter info: de kaarten van vorig seizoen blijven normaal geldig tot en met 15/09/2018.

Tweede ledenvergadering

Volgende ledenvergadering vindt plaats op vrijdag 28 september om 20.00u in ons lokaal 't Pertsgad te Boom.

Overlijden Freddy Brems

Op zaterdag 30 juni overleed onverwacht ons lid van verdienste Freddy Brems t.g.v. hartproblemen. We wensen vanwege de ganse K.B.S.V. heel de familie, alle vrienden en kennissen en iedereen die Freddy een warm hart toedroeg, heel veel sterkte in deze moeilijke periode en betuigen langs deze weg onze oprechte deelneming. De uitvaart is gepland op vrijdag 6 juli om 10u bij Lenchant in de Kerkhofstraat te Boom.

Activiteiten

 • 28

  Sep
  2018

  2e ledenvergadering

  Wetenschapstraat 3,

  2850 Boom

 • 13

  Oct
  2018

  Boom jaarmarkt

  2850 Boom

 • 14

  Oct
  2018

  Boom jaarmarkt

  2850 Boom

Sponsors

Facebook

Wachtwoord vergeten?

Probleem bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord, contacteer de webmaster

Opgeslagen

Geannuleerd

Verzonden

Er ging iets mis

Er ging iets mis

Controleer woonplaats

Er ging iets mis

Controleer mogelijkheden

Er ging iets mis

Minstens 1 mogelijkheid

Maximum aantal personen overschreden

Er ging iets mis

Afbeelding uploaden mislukt